Behandling

Med en algebehandling fra TotalRens slipper du nemt, hurtigt og billigt af med algerne på dit tag og din terrasse.

Udover at du slipper af med algerne virker behandlingen også mod mos, svamp og andet skidt, der gror på tage og terrasser. Herudover forlænger du dit tags eller din terrasses levetid, da alger i sommerhalvåret trives godt, og der er dermed stor risiko for, at algernes rødder vokser ned i tagkonstruktionen. Mens rødderne vokser ned i tagkonstruktionen, skabes revner, hvori fugten kan binde sig, og derfor kan der for eksempel skabes frostskader.

Hos TotalRens vil vi gerne værne om miljøet, og vi bruger derfor kun miljøgodkendte produkter til vores professionelle behandling af alger på tage og terrasser.

Selve behandlingen foregår fra jorden, hvor algemidlet bliver sprøjtet op på taget. På den måde undgås det, at vi beskadiger taget under påføring af algemidlet. Ingen årstid er bedre end en anden til algebehandling, det eneste krav er minimum + 1 grad. Processen kan tage fra to måneder til et halvt år før den fulde effekt kan ses, alt efter vind og vejr samt behandlingstidspunkt.

Rensning af fliser

Ved en rensning af fliser er der både inkluderet rensning, algebehandling, imprægnering samt nedfejning af sand i fuger. Imprægnering af fliserne hjælper til, at holde algerne væk og dermed holde fliserne pæne og rene.

Vi vil anbefale vores kunder, at tilmelde sig vores abonnementsordning. På den måde bliver algerne holdt nede, uden selv at skulle huske, at bestille en algebehandlingen.

Abonnementet kører i intervaller af 1 og 2 år, og selvom du tilmeldes ordningen, kontakter vi dig naturligvis inden hver algebehandling, for at høre, om du fortsat ønsker algebehandlingen.

*Abonnementsordningen er ikke bindende.

Vi bestræber os altid på, at yde den bedste service i forhold til vores kunder, og glæder os til at hjælpe dig af med dine alger.